T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
EDİRNE / MERKEZ - Edirne Halk Eğitimi Merkezi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Harun TOHUMCU'yu Ziyaret

Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sayın İlhan DİNÇ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak göreve başlayan Sayın Harun TOHUMCU'yu makamında ziyaret etti.

Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sayın İlhan DİNÇ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak göreve başlayan Sayın Harun TOHUMCU'yu makamında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü  koordinesinde yürütülen çalışmalar ile ihtiyaç sahiplerine verilen hizmetler ve projeler hakkında görüşen İlhan DİNÇ,  "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın faaliyet alanları sosyal devlet anlayışı gereği her geçen gün daha da genişliyor. Bu anlamda ilimizde de İl Müdürlüğümüz sosyal hizmet ve sosyal yardım konularında önemli bir görevi ifa ediyor. Farklı hizmet modelleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ayağına gidilerek kurum veya aile odaklı çalışmalar yapılıyor. Kadın, çocuk, yaşlı ve engelliler, şehit yakınları ve gaziler ile aile ve kurum odaklı çalışmalar üzerinden toplumda geniş bir kesime hizmet üretiliyor. Böylece devletimizin sağladığı imkânlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bu bağlamda Edirne Halk Eğitimi Merkezi olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde çalışmaktayız. İl Müdürlüğünün talebi ile açacağımız yeni kurslar hakkında istişarede bulunduğumuz Sayın Harun TOHUMCU'ya da bu vesile ile yeni görevinde başarılar diliyorum."  diyerek ziyaretini tamamladı.

 

27-12-202327-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 22:37 - Görüntülenme: 93
  Beğen | 0  kişi beğendi