T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
EDİRNE / MERKEZ - Edirne Halk Eğitimi Merkezi

Edirne Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından Mehmet Ruşen Erkut Ortaokulu bünyesinde açılan ''giyim üretim'' ve ''elde tel sarma'' kursları ziyaret edildi.

Edirne Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından Mehmet Ruşen Erkut Ortaokulu bünyesinde açılan ''giyim üretim'' ve ''elde tel sarma''  kursları ziyaret edildi. 

Edirne Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından Mehmet Ruşen Erkut Ortaokulu bünyesinde açılan ''giyim üretim'' ve ''elde tel sarma''  kursları ile 1.Murat Lisesi bünyesinde açılan "elde Maraş işi" kursu ziyaret edildi. Kursları ziyaret eden Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz İlhan DİNÇ, Usta Öğreticilerimiz ve kursiyerlerden yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İlhan DİNÇ; el emeğinin, özverinin önemine vurgu yaparak, ortaya çıkartılan tüm eserlerin bu manada paha biçilemez olduğunu söyledi. Kişisel gelişimin yanı sıra hem ülke, hem de aile ekonomisine katkısı noktasında kursların birer eğitim ve üretim merkezi olduğunu belirterek; kursları daha nitelikli hale getirmek için Edirne Halk  Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak gereken çalışmaları yaptıklarını söyledi.

 

20-01-202420-01-202420-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.01.2024 - Güncelleme: 20.01.2024 11:47 - Görüntülenme: 105
  Beğen | 1  kişi beğendi