EDİRNE / MERKEZ - Edirne Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Hayat Boyu Öğrenmede İyi Uygulama Örnekleri Çalışması'nda bu yıl, Edirne Halk Eğitimi Merkezimiz "Emeğimiz Kazanıyor "  adlı projesiyle ödül alarak  yayınlanmaya değer bulundu.

80. Yaş günü

Şbt

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü ile yürüteceğimiz çalışmaya ilişkin ilk toplantı

Şbt

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu toplantısı.

Ock

Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Sayın İlhan DİNÇ, Edirne Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Sayın İlknur ÇELİK' i makamında ziyaret etti.

Ock

Özel Yürekler Halk Eğitimi Merkezi  öğrencileri Aleyna YILDIZ ve Mehmet KAYNARCA;  Kurs Merkezi Sorumlusu  Cana KILIÇ, Özel Eğitim Öğretmeni Evrim Örs, Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlhan DİNÇ ile birlikte Sayın Valimiz Yunus SEZER'in daveti üzerine Sayın Valimizi ziyaret ettiler.

Ock

Edirne Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından Mehmet Ruşen Erkut Ortaokulu bünyesinde açılan ''giyim üretim'' ve ''elde tel sarma''  kursları ziyaret edildi.

Ock

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun TOHUMCU Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlhan  DİNÇ' e  iade-i ziyarette bulundu.

Ock

Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlhan DİNÇ,  İl Göç İdaresi Müdürü Musa AŞILIOĞLU ve Geri Gönderme Merkezi Müdürü Ersin ÖZTÜRK'ü ziyeret etti.

Ara

Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sayın İlhan DİNÇ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak göreve başlayan Sayın Harun TOHUMCU'yu makamında ziyaret etti.

Ara

TED Edirne Koleji tarafından "Elden Ele, Engelsiz Bir Sene" sosyal sorumluluk projesi kapsamında  TED Edirne Anadolu Lisesi  öğrencileri ile Özel Yürekler Halk Eğitimi Merkezi  kursiyerleri arasında "Kardeşler Turnuvası" organize edildi.

Ara

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından koordine edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sergisi Erasta AVM'de Edirnelilerle buluştu.

Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler Kursiyerlerinin hazırlamış olduğu Mehter Takımı büyük bir beğeni ile izlendi.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Edirne Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler Kurs birimimizi ziyaret eden AK Parti Edirne İl Başkanı Sayın Belgin İBA, Türkiye Beyazay  Derneği Edirne Şubesi Başkanı  Sayın Gözde Emel BAYTAR ve  dernek üyeleri, Edirne Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Sayın İlhan DİNÇ ve  Kurs Merkezi Sorumlumuz Cana KILIÇ tarafından karşılandı.

DYK KURS BAŞVURUSU

Şbt

Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kursiyerleri Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsünü ziyaret ederek, aromatik bitkilerin ekime hazırlanması ve çelik alma işlemlerini gözlemlediler.